Kā vēderam izdzīvot garos svētkus?

Ziemassvētki ir tas laiks, kad katra nama galds pārvēršas bagātīgu un krāšņu ēdienu parādē, un ne jau par velti, jo latviešu tradīcijas nosaka, ka svētkos galdā nepieciešams celt 12 dažādus ēdienus, kas simbolizē katru no nākamā gada mēnešiem. Lai arī pelēkie zirņi ar speķi, štovēti kāposti un piparkūkas ir svētku galda neatņemama sastāvdaļa, mums jāatceras par mērenību un gremošanas sistēmas veselību. Pat nelielas izmaiņas ēdiena pagatavošanā var palīdzēt izvairīties no gremošanas problēmām, saglabājot šo tradīciju garšu. GASTRO CENTRS šajā infografikā sniegs ieskatu ne tikai par to, kādas delikateses iespējams celt svētku galdā, bet arī par to, kā rūpēties par savu gremošanas sistēmu šajā svētku periodā.