Kolonoskopijas un polipektomijas kvalitāte
Seminārs “Kolonoskopijas un polipektomijas kvalitāte” – izglītība, inovācijas un pieredze vienuviet!
GASTRO CENTRS rīkotajā seminārā “Kolonoskopijas un polipektomijas kvalitāte: no zarnas sagatavošanas līdz inovatīvām tehnoloģijām un mākslīgajam intelektam” tika pulcēti 58 dalībnieki, 10 lektori un 11 ārsti procedūru telpās, lai dalītos pieredzē un uzlabotu kolorektālā vēža skrīninga un endoskopisko procedūru kvalitāti Latvijā.
Semināra laikā tika veikta:
-
21 procedūra, tostarp 11 polipektomijas un 10 kolorektālā vēža skrīninga kolonoskopijas.
Apmācību dalībnieki ieguva:
-
8 tālākizglītības punktus (TIP),
-
bagātīgu saturu par 13 nozīmīgām tēmām, tai skaitā:
-
kolorektālā vēža skrīnings,
-
polipu morfoloģija,
-
kolonoskopijas kvalitātes kritēriji,
-
sarežģījumu profilakse un terapija,
-
kontroles kolonoskopiju ieplānošana un laika intervāli.
-
Semināra pamatā bija GASTRO CENTRA kolonoskopiju un polipektomiju rezultāti (2019–2022) un pieredze kolonoskopiju un polipektomiju veikšanā, uzsverot mērķtiecīgu pieeju pacientu sagatavošanai un procedūru dokumentēšanai elektroniskā vidē.
Un, protams, arī semināra enerģiju uzturēja 124 izdzertas kafijas krūzes!
Ja meklē profesionālu izglītību, praktiskus piemērus un jaunākās tehnoloģijas gastroenteroloģijā – GASTRO CENTRS semināri ir vieta, kur satiekas kvalitāte un inovācija.